Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Ovnbagte rodfrugter
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
55
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
pose
pastinakker
skrællet og skåret i mundrette stykker
▢
½
knoldselleri
skrællet og skåret i mundrette stykker
▢
6
kartofler
skåret i mundrette stykker
▢
salt og friskkværnet peber
▢
4
kviste
rosmarin
frisk, finthakket
▢
2
rødløg
skåret i både
▢
Lidt
olivenolie
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vend rodfrugter og løg sammen i et ovnfast fad.
Drys med salt, friskkværnet peber og rosmarin. Brug bladene fra ca. 4 kviste rosmarin - eller så meget du synes.
Dryp med olivenolie og vend det hele godt rundt.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ca. 30-40 minutter, til de ovnbagte rodfrugter er gyldne og møre. Vend rundt i dem af og til.
[the_ad id="1611"]