Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Ovnbagte kartoffelbåde
[the_ad id="1609"]
5
fra
4
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
4
bagekartofler
skåret i både
▢
4
spsk.
olivenolie
▢
flagesalt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bagekartofler skåres i både og skylles i koldt vand. Duppes tørre. Du behøver ikke skrælle kartoflerne.
Fordel dine kartoffelbåde på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie og vend godt rundt. Kan også drysses med tørret timian, hvidløgspulver, paprika eller hvad du synes.
Drys med flagesalt og sæt i en
200
°C
varm ovn (varmluft) i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre.
Næringsindhold
Ovnbagte kartoffelbåde
Mængde pr. portion
Kalorier
278
% Daglig værdi*
Fedt
14
g
22
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
9
g
Natrium
593
mg
26
%
Kalium
842
mg
24
%
Kulhydrater
35
g
12
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
4
IU
0
%
Vitamin C
39
mg
47
%
Calcium
24
mg
2
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]