Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Opskrift på æbleflæsk
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
4
skiver
bacon
▢
2
æbler
gerne lidt syrlige og kan koges ud
▢
1
lille
løg
hakkes fint
▢
1
tsk.
rørsukker
eller lidt mere
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
skiver
rugbrød
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Steg først baconskiver sprøde, læg baconskiverne på en kold pande, så smelter fedtet bedre af!
Når de er gyldne og sprøde, lægges de på køkkenrulle for at dryppe af.
Skær æbler i stykker og kom dem på panden i baconfedtet sammen med løg.
Lad dem stå og stege ved svag til mellem varme, til de bliver bløde og "koger ud", så det bliver som en grov mos til dit æbleflæsk.
Smag til med rørsukker, salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Opskrift på æbleflæsk
Mængde pr. portion
Kalorier
208
% Daglig værdi*
Fedt
2
g
3
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
0.5
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
1
mg
0
%
Natrium
1372
mg
60
%
Kalium
303
mg
9
%
Kulhydrater
46
g
15
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
24
g
27
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
102
IU
2
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
43
mg
4
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]