Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Øllebrød
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1,5
pakke
rugbrød
med kerner, af de små pakker
▢
2
flasker
hvidtøl
▢
11
spsk.
brun farin
▢
1
spsk.
honning
flydende
▢
Lidt
appelsinskal
▢
0,5
appelsin
saften fra den
▢
rørsukker
efter smag
▢
flødeskum
tilsat lidt vaniljesukker
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rugbrød brækkes i mindre stykker og kommes i en gryde.
Hvidtøl hældes over sammen med brun farin, honning og appelsinskal.
Lad din øllebrød koge ved svag varme til klumperne kan røres ud, rør i det ofte, så det ikke brænder på.
Når brødet er kogt ud, røres det godt i gennem og det smages til med rørsukker efter ønske.
Fisk appelsinskallerne op, tilsæt friskpresset appelsinsaft og smag din øllebrød til igen.
[the_ad id="1611"]