Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj
[the_ad id="1609"]
4.50
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Suppe
Køkken:
Russisk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
Rødbedesuppe
▢
1
løg
hakket
▢
2
spsk.
olie
▢
600
g
rødbeder
skrællet og skåret i mindre stykker
▢
200
g
kartofler
skrællet og skåret i mindre stykker
▢
3
fed
hvidløg
knust
▢
1
tsk.
koriander
stødt
▢
1
liter
kalvebouillon
▢
salt og friskkværnet peber
Servering
▢
150
g
bacon
i tern
▢
4
spsk.
creme fraiche
18%, eller så meget du ønsker
▢
Lidt
peberrod
revet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Steg bacon på en tør pande, til det bliver gyldent og sprødt. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Læg til side.
Varm lidt olie op i en gryde og tilsæt løg, lad det lige sautere lidt.
Når det begynder at tage farve, tilsættes rødbeder, kartofler, stødt koriander, hvidløg, salt og friskkværnet peber.
Lad det hele svitse i 3-4 minutter, rør i det af og til.
Hæld bouillon ved, bring det i kog, skru ned og læg låg på. Lad det simre ca. 30 minutter, til grøntsagerne er møre.
Blend din rødbedesuppe til en jævn suppe, og smag den til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj
Mængde pr. portion
Kalorier
393
% Daglig værdi*
Fedt
25
g
38
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
11
g
Kolesterol
25
mg
8
%
Natrium
1468
mg
64
%
Kalium
1291
mg
37
%
Kulhydrater
31
g
10
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
14
g
28
%
Vitamin A
67
IU
1
%
Vitamin C
20
mg
24
%
Calcium
63
mg
6
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]