Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kogt hamburgerryg
[the_ad id="1609"]
5
fra
4
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
kg.
hamburgerryg
▢
2
laurbærblade
▢
5
enebær
▢
10
peberkorn
sorte og hele
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Læg din hamburgerryg i en passende gryde.
Hæld vand ved, så den er lige dækket.
Tilsæt hele peberkorn, laurbærblade og enebær.
Kog hamburgerryggen i ca.
30 minutter
.
Lad den trække lige så lang tid i vandet under låg.
Næringsindhold
Kogt hamburgerryg
Mængde pr. portion
Kalorier
318
% Daglig værdi*
Fedt
9
g
14
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
4
g
Kolesterol
165
mg
55
%
Natrium
123
mg
5
%
Kalium
971
mg
28
%
Kulhydrater
0.2
g
0
%
Kostfibre
0.1
g
0
%
Sukker
0.003
g
0
%
Protein
56
g
112
%
Vitamin A
4
IU
0
%
Vitamin C
0.02
mg
0
%
Calcium
14
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]