Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kogning af ris
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
4
dl
ris
▢
6
dl
vand
▢
1
tsk.
salt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Koge ris: Kom ris i en gryde sammen med vand og salt.
Kog vandet op, og skru ned for varmen, så det netop lige koger. Når man koger ris skal vandet ikke bulderkoge, men blot simre blidt.
Læg låg på gryden, og risene koge i ca.
20 minutter
. Kogetiden på ris kan variere, så kig på pakken. Klik på linket for at starte minutur.
Næringsindhold
Kogning af ris
Mængde pr. portion
Kalorier
365
% Daglig værdi*
Fedt
1
g
2
%
Mættet fedt
0.2
g
1
%
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
0.2
g
Natrium
594
mg
26
%
Kalium
115
mg
3
%
Kulhydrater
80
g
27
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
0.1
g
0
%
Protein
7
g
14
%
Calcium
33
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]