Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Koge rosenkål
[the_ad id="1609"]
4.75
fra
4
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
300
gram
rosenkål
▢
vand
▢
1
spiseskefuld
eddike
evt. en æbleeddike
▢
1
teskefuld
sukker
▢
Lidt
salt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Start med at skære den nederste del af bunden af rosenkålene, og tag også gerne de yderste blade af.
Læg dine rosenkål i en gryde, og fyld vand i så de flotte og sunde små kål netop er dækket.
Tilsæt så en spiseskefuld eddike og lidt sukker og salt.
Kog rosenkålene i ca. syv minutter, og hæld derefter vandet fra, så kålene ikke koger videre. Sæt
et minutur her med den korrekte kogetid
.
Næringsindhold
Koge rosenkål
Mængde pr. portion
Kalorier
37
% Daglig værdi*
Fedt
0.2
g
0
%
Mættet fedt
0.05
g
0
%
Flerumættet fedt
0.1
g
Enkelumættet fedt
0.02
g
Natrium
600
mg
26
%
Kalium
292
mg
8
%
Kulhydrater
8
g
3
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
566
IU
11
%
Vitamin C
64
mg
78
%
Calcium
32
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]