Rør en fars af salt, friskkværnet peber, grøn pasta, spidskommen, stødt koriander og presset hvidløg. Sørg for, at det er rørt godt sammen.
Kom lidt olie på en pande og form farsen til små kødboller. Kom dem på panden og ryst den indimellem, så bollerne forbliver runde. Lad dem blive gyldne og næsten gennemstegte.
Kom lidt olie i en gryde - eller brug panden hvis den er stor nok. Kom karrypasta i og lad det svitse lidt (men ikke for meget, for så bliver det bittert).
Hæld kokosmælk i og krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom bollerne i og lad dem simre til de er nok. Jævn evt. saucen lidt med majsstivelse, for at få en tykkere konsistens.
Kom den fintskårne stok fra broccolien i (da den skal have lidt længere end hovedet), når det er gået 3-4 minutter så kom broccolibuketterne i.
Lad gå yderligere 2-3 minutter og kom så sukkerærter i.
Vend rundt til de lige bliver fordelt i ret med kødboller i kokosmælk. Smages til.
Næringsindhold
Kødboller i kokosmælk
Mængde pr. portion
Kalorier
483
% Daglig værdi*
Fedt
35
g
54
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
90
mg
30
%
Natrium
1286
mg
56
%
Kalium
948
mg
27
%
Kulhydrater
17
g
6
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
2564
IU
51
%
Vitamin C
160
mg
194
%
Calcium
130
mg
13
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.