Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kakaokage med kokoslåg til bradepande
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
16
personer
Ingredienser
Kakaokage
▢
6
æg
▢
500
gram
brun farin
▢
2
deciliter
margarine
eller smør, flydende
▢
5
deciliter
hvedemel
▢
4
teske
bagepulver
▢
0,5
deciliter
kakao
▢
2
teske
vaniljesukker
Kokoslåg
▢
400
gram
kokosmel
▢
180
gram
smør
▢
3
deciliter
sukker
▢
4
æg
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til kakaokage med kokoslåg starter du med, at piske æg og brun farin til det er luftigt.
Bland de tørre ingredienser og vend dem ned i massen, sammen med flydende margarine eller smør.
Bred massen ud i en bradepande på ca. 30 x 40 centimeter, som du forinden har drysset med sukker.
Bag kakaokagen nederst i ovnen ved 200 grader over- og undervarme i ca. 20 minutter.
Kokoslåg: Bland alle ingredienser til kokosmassen i en gryde og kog op under omrøring. Der skulle gerne opnåes en cremet masse.
Smør massen ud over chokoladebunden og bag kakaokagen i yderligere 10 minutter.
Næringsindhold
Kakaokage med kokoslåg til bradepande
Mængde pr. portion
Kalorier
528
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.4
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
126
mg
42
%
Natrium
506
mg
22
%
Kalium
127
mg
4
%
Kulhydrater
77
g
26
%
Kostfibre
10
g
42
%
Sukker
50
g
56
%
Protein
9
g
18
%
Vitamin A
653
IU
13
%
Vitamin C
0.01
mg
0
%
Calcium
51
mg
5
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]