Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Jødekager
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
65
stk.
Ingredienser
Dej
▢
300
g
hvedemel
▢
225
g
smør
▢
½
tsk.
hjortetaksalt
▢
100
g
sukker
▢
1
æggeblomme
Pynt
▢
1
æg
sammenpiskes
▢
kanelsukker
▢
mandelsplitter
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Hvedemel og hjortetaksalt blandes, smørret hakkes i.
Sukker blandes i sammen med æggeblomme. Ælt det godt sammen.
Læg jødekagedejen i køleskab i mindst 2 timer.
Rul tyndt ud på et meldrysset bord og udstik i ønsket form.
Læg de pæne jødekager på bageplade, pensl med æg, drys med kanelsukker og tryk mandelsplitter ned i.
Bag jødekagerne ved
180
°C
i ca.
8-10 minutter
.
Næringsindhold
Jødekager
Mængde pr. portion
Kalorier
53
% Daglig værdi*
Fedt
3
g
5
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
13
mg
4
%
Natrium
23
mg
1
%
Kalium
12
mg
0
%
Kulhydrater
5
g
2
%
Kostfibre
0.2
g
1
%
Sukker
2
g
2
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
94
IU
2
%
Calcium
4
mg
0
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]