Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hvepsebo kage med lækker kokostop
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
10
personer
Ingredienser
Sandkagebund
▢
200
gram
smør
▢
2
æg
▢
2
teskefulde
bagepulver
▢
250
gram
hvedemel
▢
150
gram
sukker
▢
1
appelsin
saft og skal af 1 appelsin
Kokosmasse
▢
1,5
æggehvide
svarende til et bæger pasteuriseret
▢
75
gram
kokosmel
▢
75
gram
sukker
▢
1
spiseskefuld
kakao
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til hvepsebo kage starter du med, at røre sukker og blødt smør sammen i en skål.
Derefter røres æggene i et ad gangen.
Hvedemel og bagepulver sigtes og blandes i sammen med reven skal og saft af appelsinen.
Dejen kommes i en smurt springform med en diameter på 22 centimeter. Eller lav den i en lille bradepande på ca. 20 gange 25 centimeter.
Sæt kagen i ovnen ved 170 grader over- og undervarme i 30 minutter.
Imens piskes æggehvide stiv og sukker drysses i. Der piskes lidt mere.
Vend kokosmel og sigtet kakaopulver i.
Når kagen er bagt i 30 minutter bredes kokosmassen ud over, og den sættes i ovnen igen.
Hvepsebokagen bages færdig i yderligere 20-25 minutter.
Næringsindhold
Hvepsebo kage med lækker kokostop
Mængde pr. portion
Kalorier
375
% Daglig værdi*
Fedt
19
g
29
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
76
mg
25
%
Natrium
384
mg
17
%
Kalium
83
mg
2
%
Kulhydrater
48
g
16
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
24
g
27
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
577
IU
12
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
20
mg
2
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]