Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavet oliventapenade
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dip og dressing
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
5
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
dl
sorte oliven
▢
½
dl
kapers
▢
1
fed
hvidløg
▢
4
spsk.
olivenolie
ca. mængde, måske lidt mere
▢
1
ansjosfilet
kan udelades
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom oliven, kapers, hvidløg og ansjos (hvis du bruger det) i en blender sammen med lidt olivenolie.
Køres til det er en samlet masse og tilsæt evt. mere olie, for at få den konsistens som du ønsker i din oliventapenade.
Smag tapenaden til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Hjemmelavet oliventapenade
Mængde pr. portion
Kalorier
164
% Daglig værdi*
Fedt
18
g
28
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
12
g
Natrium
1318
mg
57
%
Kalium
19
mg
1
%
Kulhydrater
2
g
1
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
0.2
g
0
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
116
IU
2
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
20
mg
2
%
Jern
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]