Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavet andefond
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Suppe
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
2
timer
t
30
minutter
min
Servings:
1
liter
Ingredienser
▢
2
andelår
▢
2
skalotteløg
halveret
▢
5
dl
rødvin
▢
1
liter
vand
▢
1
spsk.
hele peberkorn
▢
1
spsk.
groft salt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Brun andelår (eller andeskrog) i en gryde, til de er gyldne.
Tilsæt løg og lad dem stege med i nogle sekunder, inden de øvrige ingredienser kommes ved.
Lad det hele koge op, skru ned, læg låg på og lad din andefond simre i 2 timer.
Sigt fonden og kog den ind til du har ca. 1 liter tilbage.
Dæk den til og stil den i køleskabet.
Næringsindhold
Hjemmelavet andefond
Mængde pr. portion
Kalorier
673
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
98
mg
33
%
Natrium
7149
mg
311
%
Kalium
936
mg
27
%
Kulhydrater
28
g
9
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
26
g
52
%
Vitamin A
67
IU
1
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
146
mg
15
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]