Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hjemmelavede romkugler
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
15
minutter
min
På køl:
30
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
20
stk.
Ingredienser
▢
kagerester
en rest chokoladekage eller hvad du nu har. Det kan være forskellig slags kage, alt virker
▢
marcipan
▢
appelsinmarmelade
▢
mørk rom
efter smag
▢
kakaopulver
efter smag
▢
krymmel
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vis fotos
Fotos fra
Kom kagerester i en foodprocessor og kør til det kun er krummer.
Tilsæt lidt appelsinmarmelade (et par spsk. ad gangen), marcipan plukket i mindre stykker, et par spsk. mørk rom og et par spsk. usødet kakao.
Kør det hele sammen, til din romkugledej samler sig. Smag på det. Virker det for tørt, så tilsæt lidt mere marmelade og måske lidt mere rom.
Stil massen til dine romkugler i køleskabet i i ½ times tid, det gør massen lidt nemmere at trille til kugler.
Tril til så store romkugler som du ønsker. Mine blev ca. på størrelse med en bordtennisbold.
Tril så romkuglerne i krymmel og opbevar dem køligt.
[the_ad id="1611"]