Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Havregrød med banan og blåbær
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Morgenmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
Havregrød
▢
2
dl
havregryn
grovvalsede eller finvalsede
▢
4
dl
vand
▢
Lidt
salt
Topping
▢
kanelsukker
sukker og kanel blandet sammen
▢
1
lille
banan
skåret i skiver
▢
1
håndfuld
blåbær
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vand og havregryn bringes i kog.
2 dl havregryn,
4 dl vand
Når grøden koger, røres der 10 gange den ene vej og 10 gange den anden vej - så er grøden færdig. Siges det. Tilsæt lidt salt.
Lidt salt
Den færdige havregrød hældes op i dybe tallerkner og drysses med kanelsukker. Eller blot alm. sukker. Det er op til dig.
kanelsukker
Banan skæres i skiver og kommes på havregrøden sammen med blåbær.
1 lille banan,
1 håndfuld blåbær
Næringsindhold
Havregrød med banan og blåbær
Mængde pr. portion
Kalorier
445
% Daglig værdi*
Fedt
7
g
11
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
2
g
Natrium
1180
mg
51
%
Kalium
572
mg
16
%
Kulhydrater
86
g
29
%
Kostfibre
12
g
50
%
Sukker
11
g
12
%
Protein
14
g
28
%
Vitamin A
53
IU
1
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
63
mg
6
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]