Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Gammeldags æggekage med bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra
4
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
8
skiver
bacon
▢
8
æg
▢
2,5
dl.
mælk
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
spsk.
smør
til panden
▢
150
gram
tomater
skæret i både
▢
1
håndfuld
purløg
snittet
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bacon skiver lægges i en kold pande, og der skrues op for varmen. Steges sprøde og tages af - drypper af på køkkenrulle.
Æg piskes med mælk, salt og friskkværnet peber.
Der skrues ned for varmen på kogepladen (lad stegefedtet fra baconen blive i panden), og så hældes æggemassen på.
Lad din æggekage sætte lidt mens du skubber æggemassen lidt rundt.
Låg et låg på og lad æggekagen bage færdig ved lav varme, hvilket tager ca. 15 minutter.
Tomaterne skæres i kvarte og purløg snittes.
Pynt den gammeldags æggekage med bacon, tomater og purløg.
Næringsindhold
Gammeldags æggekage med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
379
% Daglig værdi*
Fedt
31
g
48
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
371
mg
124
%
Natrium
1046
mg
45
%
Kalium
395
mg
11
%
Kulhydrater
6
g
2
%
Kostfibre
0.5
g
2
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
1036
IU
21
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
134
mg
13
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]