Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Ferskensuppe med karry og rejer
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Forret
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
stort
løg
finthakket
▢
3
fed
hvidløg
finthakket
▢
2½
dl
piskefløde
▢
½
liter
grønsagsbouillon
vand + flydende bouillon
▢
1
dåse
hakkede tomater
▢
1
dåse
ferskner
(ca. 420 g), skåret i små tern
▢
300
g
rejer
store tigerrejer
▢
2
spsk.
smør
til stegning
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
spsk.
karry
måske lidt mere
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Svits løg, hvidløg og karry i smør i en stor gryde.
Tilsæt bouillon, fløde og hakkede tomater.
Lad suppen simre ca. 10 minutter.
Kort inden din ferskensuppe skal serveres tilsættes rejer og ferskner skåret i små tern.
Varm din suppe med ferskner igennem ved svag varme.
Næringsindhold
Ferskensuppe med karry og rejer
Mængde pr. portion
Kalorier
415
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
45
%
Mættet fedt
18
g
113
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
206
mg
69
%
Natrium
1395
mg
61
%
Kalium
661
mg
19
%
Kulhydrater
23
g
8
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
15
g
17
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
1822
IU
36
%
Vitamin C
18
mg
22
%
Calcium
147
mg
15
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]