Skær evt. urenheder af kyllingebrystfileterne. Gør alle grøntsagerne klar.
Kom peberfrugter, porrer og rødløg i en skål og vend dem sammen. Hold hvidløg for sig selv.
Krydr kyllingefileterne på begge sider med salt, friskkværnet peber, chilipulver og kyllingekrydderi.
Varm lidt olie op på en pande og brun kyllingefileterne på begge sider, til de lige tager farve.
Læg dem i et ovnfast fad der er så stort, så de kan lægge i et lag.
Kom peberfrugter, rødløg og porrer på den samme pande som kyllingen blev stegt på - kom evt. lidt mere olie på hvis det er nødvendigt.
Svits kort, til det hele begynder at falde lidt sammen, krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom hvidløg ved og vend rundt. Når hvidløget begynder at dufte, tages panden af varmen og grøntsagsblandingen hældes over kyllingestykkerne.
Hæld hvidvin ved og sæt din djævlekylling i en 200 grader varm ovn (varmluft) - hvis du ikke har varmluft så sæt temperaturen på 220 grader - og steg i ca. 20 minutter på nederst rille.
Næringsindhold
Djævlekylling med chili og hvidløg
Mængde pr. portion
Kalorier
447
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
6
g
38
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
94
mg
31
%
Natrium
695
mg
30
%
Kalium
689
mg
20
%
Kulhydrater
21
g
7
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
8
g
9
%
Protein
26
g
52
%
Vitamin A
3099
IU
62
%
Vitamin C
167
mg
202
%
Calcium
75
mg
8
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.