Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Cremet champignonsauce med rødvin
[the_ad id="1609"]
4.67
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Sovs
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
17
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
4
små
skalotteløg
meget finthakkede
▢
1
spsk.
smør
▢
250
g
champignon
i tynde skiver
▢
4
kviste
timian
pil bladene af og kom dem ved
▢
2
dl.
rødvin
▢
1
dl.
oksebouillon
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
dl.
fløde
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Svits skalotteløg i en gryde i smør, og tilsæt de tyndt skivede champignon og timian.
Lad det hele svitse lidt i et par minutter.
Tilsæt rødvin og oksebouillon, og lad det koge godt ind til ca. halv mængde.
Tilsæt piskefløde og smag det til. Lad saucen creme ind til ønsket konsistens.
Kom kulør i din champignonsauce, og smag evt. også til med lidt friskpresset citronsaft eller lidt eddike/gastrik.
Næringsindhold
Cremet champignonsauce med rødvin
Mængde pr. portion
Kalorier
272
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
64
mg
21
%
Natrium
719
mg
31
%
Kalium
414
mg
12
%
Kulhydrater
9
g
3
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
872
IU
17
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
55
mg
6
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]