Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Chokoladefondant - lava kage
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Fransk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
150
g
chokolade
med mindst 70% kakao
▢
150
g
smør
i tern, stuetemperatur
▢
3
æg
▢
125
g
sukker
▢
40
g
hvedemel
▢
smør
til ramakiner
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 grader.
Smelt chokolade ved lav varme over vandbad. Når det er smeltet, tages det af varmen og smørtern røres i til det er smeltet.
I en anden skål piskes æg og sukker til det bliver hvidt og luftigt.
Vend det smeltede chokolade i og vend derefter sigtet hvedemel i.
Smør 4 små ramakiner og drys med mel. Hæld chokoladedejen til dine chokoladefondant i.
Bag kagerne i ca. 10 minutter. Vend ramakinerne ud på en tallerken og server en lækker lava kage med flydende midte.
Næringsindhold
Chokoladefondant - lava kage
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]