Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bagt nøddebund
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
6
personer
Ingredienser
Nøddebund
▢
150
g
hasselnødder
▢
160
g
sukker
▢
150
g
smør
▢
3
spsk.
hvedemel
▢
3
spsk.
fløde
Fyld
▢
500
g
jordbær
▢
2½
dl
piskefløde
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Hak nødder groft og bland dem med de øvrige ingredienser i en tykbundet gryde.
Varm blandingen op ved svag varme, til en flydende "dej".
Fordel "dejen" på en bageplade med bagepapir, hvorpå ringen af en springform er sat på.
Bag din nøddebund ved
175
°C
i
15 minutter
. Måske et par minutter mere. Stadig med ringen på.
Lad bunden afkøle med ringen på.
Skyl og nip jordbær, lad dem afdryppe. Skær dem i passende stykke og læg nogle pæne fra til pynt.
Vend de ituskårne jordbær med den stiftpiskede fløde og pynt med halve bær.
Næringsindhold
Bagt nøddebund
Mængde pr. portion
Kalorier
638
% Daglig værdi*
Fedt
51
g
78
%
Mættet fedt
26
g
163
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
18
g
Kolesterol
109
mg
36
%
Natrium
178
mg
8
%
Kalium
334
mg
10
%
Kulhydrater
44
g
15
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
32
g
36
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
1361
IU
27
%
Vitamin C
49
mg
59
%
Calcium
70
mg
7
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]