Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Andebryst - stegt andebrystfilet
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
stk.
andebryst
filet
▢
salt og friskkværnet peber
gerne flagesalt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rids fedtet på andebrystfileterne i "diamant" tern og afpuds den på den anden side.
2 stk. andebryst
Krydr på fedtsiden med flagesalt og friskkværnet peber.
salt og friskkværnet peber
Læg dem på en kold pande og tænd på høj varme, på den måde smelter fedtet langsomt af og skindet bliver super SPRØDT.
Når fedtet er blevet lidt gyldent, krydres de på den anden side og vendes, lad dem brune af og kom dem så i et ovnfast fad.
Steg ved
200
°C
i ca. 20 minutter, alt efter om de ønskes rosa eller helt gennemstegte. Klik
her og brug det smarte minutur med indstillet tid
.
Tag dem ud og lad dem hvile utildækket i 5-10 minutter.
Næringsindhold
Andebryst - stegt andebrystfilet
Mængde pr. portion
Kalorier
139
% Daglig værdi*
Fedt
5
g
8
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
87
mg
29
%
Natrium
646
mg
28
%
Kalium
303
mg
9
%
Protein
22
g
44
%
Vitamin A
60
IU
1
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
4
mg
0
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]