Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Udskriv
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Forret
Køkken:
Amerikansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Antal:
3
personer
Ingredienser
▢
15
tigerrejer
rå med skal, frosne
▢
4
dl
vand
▢
1½
dl
hvidvin
tør
▢
1
løg
skåret i grove stykker
▢
1
stængel
bladselleri
skåret i grove stykker
▢
2
laurbærblade
▢
10
peberkorn
▢
Lidt
salt
Cocktailsovs
▢
½
dl
chilisovs
(helst fra Heinz)
▢
1½
dl
ketchup
(også gerne Heinz)
▢
1
spsk.
peberrod
revet, eller efter smag
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom hvidvin, vand, bladselleri, løg, peberkorn og salt i en gryde og bring i kog, lad det koge i 5 minutter.
Kom de frosne rejer i og tag gryden af varmen.
Læg låg på og lad dem stå i 10-15 minutter, til rejerne er blevet lyserøde og faste - men pas på at de ikke får for meget!
Hæld vandet fra, kom rejerne i en skål og sæt dem i køleskab, hvor de skal køle helt af. Helst til dagen efter.
Cocktailsovs: Bland det hele sammen og smag til. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor meget peberrod du bruger, men den skal helst være lidt stærk.
Servering af amerikansk rejecocktail: Pil skallen af rejerne, men lad haleviften sidde på. Skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm.
Kom cocktailsovsen op i små glas eller skåle, og sæt rejerne på kanten.
Næringsindhold
Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
129
% Daglig værdi*
Fedt
0.4
g
1
%
Mættet fedt
0.1
g
1
%
Transfedt
0.003
g
Flerumættet fedt
0.1
g
Enkelumættet fedt
0.04
g
Kolesterol
38
mg
13
%
Natrium
635
mg
28
%
Kalium
272
mg
8
%
Kulhydrater
19
g
6
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
13
g
14
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
323
IU
6
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
43
mg
4
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]