Drys lidt mel på køkkenbordet og rul hver plade ud for sig - hvis du vil have små butterdejssnegle - eller samlet (hvis du vil have store snegle). De små snegle fungerer godt.
Fordel oliventapenade på butterdejen.
Rul butterdejen sammen som en roulade og skær dem ud.
Sæt dem på bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Næringsindhold
Butterdejssnegle med oliventapenade
Mængde pr. portion
Kalorier
24
% Daglig værdi*
Fedt
2
g
3
%
Mættet fedt
0.4
g
3
%
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
1
g
Natrium
123
mg
5
%
Kalium
5
mg
0
%
Kulhydrater
1
g
0
%
Kostfibre
0.3
g
1
%
Sukker
0.1
g
0
%
Protein
0.2
g
0
%
Vitamin A
29
IU
1
%
Calcium
4
mg
0
%
Jern
0.1
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.