Hak/findel smørret i melet og gnid det mellem fingrene til det er fordelt.
Kom flormelis, æggeblommer, fintrevet appelsinskal og kakaopulver i og saml hurtigt dejen.
Pak den ind i film eller kom den i en frysepose og lad den ligge i køleskab i et par timer.
Drys mel på bordet og rul dejen ud til det er ca. 3-4 mm. tykt.
Stik ud med en rund form eller et glas, ca. 5-7 cm. i diameter.
Kom dem på bageplader, beklædt med bagepapir og bag ved 200 grader almindelig over- og undervarme i ca. 10 minutter.
Lad dem køle af 1-2 minutter på bagepladen inden de flyttes til en bagerist, hvor de skal køle helt af.
Når de er helt kolde, kan de opbevares i lufttæt kagedåse, til de skal bruges.
Så er du klar til at samle dine chokolade og orange medaljer med konditorcreme. Kagecreme røres med flødeskum. Lav din egen creme efter opskriften i linket under ingredienser, eller bruge pulver kagecreme. Lav din konditorcreme, som du synes. Du kan smage dig frem til hvor meget du ønsker af henholdsvis creme og fløde i konditorcremen.
Læg medaljerne sammen omkring konditorcremen og smør lidt chokoladeglasur eller god, smeltet chokolade på den øverste.
Næringsindhold
Medaljer med kakao
Mængde pr. portion
Kalorier
359
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
89
mg
30
%
Natrium
213
mg
9
%
Kalium
79
mg
2
%
Kulhydrater
40
g
13
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
21
g
23
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
759
IU
15
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
30
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.