Tilsæt hvedemel på en gang og pisk kraftigt, til dejen er bagt sammen.
Tag den fra varmen og afkøl den lidt.
Pisk æggene let sammen og tilsæt dem lidt ad gangen - pisk grundigt mellem hver gang og pas på at dejen ikke bliver for tynd. Du skal bruge ca. 4 æg, men måske lidt mindre, hvilket afhænger af æggenes størrelse.
Sæt vandbakkelsesdejen på en bageplade med to skeer - eller sprøjtet ud af en sprøjtepose med en tylle (det giver et pænere resultat).
Bag dine vandbakkelser i 30-35 minutter ved 200 °C grader og her er det MEGET vigtigt at ovnen IKKE åbnes i de første 25 minutter - ellers falder de sammen!!! Og det ønsker du ikke. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet tid til opskriften.
Når tiden er gået, så tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Hvis den gør det, så giv dem et par minutter mere.
Næringsindhold
Vandbakkelser
Mængde pr. portion
Kalorier
222
% Daglig værdi*
Fedt
16
g
25
%
Mættet fedt
10
g
63
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
145
mg
48
%
Natrium
151
mg
7
%
Kalium
62
mg
2
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
0.5
g
2
%
Sukker
0.2
g
0
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
575
IU
12
%
Calcium
24
mg
2
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.