Så nemt laver du fyldt mørbrad med mozzarella. En lækker opskrift på svinemørbrad, der fyldes med ost og omvikles med skiver af bacon.
Fyldt mørbrad med mozzarella er en nem og lækker hverdagsret, som dog sagtens også kan serveres som lækker gæstemad.
Her fyldes en hel svinemørbrad med mozzarella, hvorefter den omvikles med bacon. Det giver kødet en virkelig god smag, og mørbraden bliver ikke tør.
Se også: Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
Mørbraden kan fyldes med små kugler af mozzarella, men du kan også bruge en almindelig mozzarella ost, der enten brækkes eller skæres i mindre stykker.
Den fyldte svinemørbrad kan serveres sammen med kartofler og en salat, og opskriften er beregnet til 4 personer.
Opskrift på fyldt mørbrad

Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt
- 150 gram mozzarella gerne de små mozzarellakugler
- 1 håndfuld basilikum
- salt og friskkværnet peber
- 125 gram bacon i skiver
Fremgangsmåde
- Fyldt mørbrad laver du ved at afpudse en svinemørbrad for sølvsene og fedt. Flæk derefter mørbraden på langs med en skarp kniv.
- Læg en frysepose over, og bank kødet let ud med en kødhammer, kagerulle eller lignende.
- Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
- Fordel mozzarella sammen med friske blade basilikum. Brug gerne de små mozzarellakugler, men en almindelig mozzarella i mindre stykker kan også anvendes.
- Luk mørbraden sammen, og vikl skiver af bacon omkring. Bind også den fyldte svinemørbrad med bomuldssnor.
- Brun den hurtigt hele vejen rundt i olie på en varm pande, og læg den derefter i et ovnfast fad.
- Steges i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 18 minutter.
Næringsindhold
Noter
Fyldt mørbrad må gerne hvile 10-15 minutter inden udskæring. Læg den utildækket på et skærebræt.
Ved servering skæres mørbraden i passende skiver.
Se også: Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift
Den ostefyldte svinemørbrad kan serveres med stegte kartofler og en lækker broccolisalat.
Kom med din kommentar