• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Forårssalat med rygeost dressing
forårssalat a la newyorker by heart
En lækker forårssalat med blandt andet kartofler, asparges og radiser, men også med melon. Kan nydes med en lækker rygeost dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Forårssalat med rygeost dressing

Opdateret: 1. apr 2022 · Udgivet: 1. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker forårssalat med rygeost dressing. En skøn salat med bla. kartofler, asparges og radiser. God som tilbehør.

Forårssalat er en vidunderlig salat, som du blandt andet laver med lidt asparges, kartofler og radiser.

Mængderne kan du selv justere, men nyd gerne salaten sammen med den lækre rygeost dressing.

Opskrift på forårssalat

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Forb. tid: 30 minutter min
Tid: 30 minutter min

Ingredienser

  • salat blandede salater, skyllede og tørret
  • ærter friskbælgede
  • 1 bdt. asparges det nederste knækket af
  • kartofler små, kogte og afkølede og skåret i skiver
  • radiser skåret i tern
  • 1 avocado i tern
  • limesaft
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • ½ galia melon i tern
  • friskkværnet peber

Rygeost dressing

  • 1 bæger rygeost lille
  • creme friache samme mængde som rygeost
  • 1 lime saft af ½ lime
  • 1 bdt. purløg fintsnittet
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Forårssalat

  • Bring vand i kog, tilsæt lidt salat og derefter asparges. Giv dem 1½ minut, hæld i en sigte og skyl dem med KOLDT vand. Lad dem dryppe godt af og dup dem så tørre. Skær dem i mindre stykker.
  • Halver avocado og snit tern ned i kødet. Tag en teske og grav kødet ud, som nu er i tern, dryp straks med limesaft.
  • Læg grøntsagerne lagvis i et fad og kværn lidt peber ud over din forårssalat.

Rygeost dressing

  • Rør rygeost og det hele sammen og smag til. Rygeost dressing kan bruges til mange ting: friskkogte kartofler, kartoffelsalat, som kold sauce, som dip osv.

Noter

Forårssalat med rygeost dressing er en rigtig forårs- og sommerspise, og du kan blandt andet nyde den til mad fra grillen.

Men salaten kan også bruges til eks. en culottesteg eller glaseret hamburgerryg.

Se disse opskrifter:

  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med klassisk dansk kartoffelsalat

Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

billede til kringle med marcipan og chokolade

Kringle med marcipan og chokolade

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede med sloppy joe

Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required