• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Forårssalat med rygeost dressing
forårssalat a la newyorker by heart
En lækker forårssalat med blandt andet kartofler, asparges og radiser, men også med melon. Kan nydes med en lækker rygeost dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Forårssalat med rygeost dressing

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker forårssalat med rygeost dressing. En skøn salat med bla. kartofler, asparges og radiser. God som tilbehør.

Forårssalat er en vidunderlig salat, som du blandt andet laver med lidt asparges, kartofler og radiser.

Mængderne kan du selv justere, men nyd gerne salaten sammen med den lækre rygeost dressing.

Opskrift på forårssalat

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Forb. tid: 30 minutter min
Tid: 30 minutter min

Ingredienser

  • salat blandede salater, skyllede og tørret
  • ærter friskbælgede
  • 1 bdt. asparges det nederste knækket af
  • kartofler små, kogte og afkølede og skåret i skiver
  • radiser skåret i tern
  • 1 avocado i tern
  • limesaft
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • ½ galia melon i tern
  • friskkværnet peber

Rygeost dressing

  • 1 bæger rygeost lille
  • creme friache samme mængde som rygeost
  • 1 lime saft af ½ lime
  • 1 bdt. purløg fintsnittet
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Forårssalat

  • Bring vand i kog, tilsæt lidt salat og derefter asparges. Giv dem 1½ minut, hæld i en sigte og skyl dem med KOLDT vand. Lad dem dryppe godt af og dup dem så tørre. Skær dem i mindre stykker.
  • Halver avocado og snit tern ned i kødet. Tag en teske og grav kødet ud, som nu er i tern, dryp straks med limesaft.
  • Læg grøntsagerne lagvis i et fad og kværn lidt peber ud over din forårssalat.

Rygeost dressing

  • Rør rygeost og det hele sammen og smag til. Rygeost dressing kan bruges til mange ting: friskkogte kartofler, kartoffelsalat, som kold sauce, som dip osv.

Noter

Forårssalat med rygeost dressing er en rigtig forårs- og sommerspise, og du kan blandt andet nyde den til mad fra grillen.

Men salaten kan også bruges til eks. en culottesteg eller glaseret hamburgerryg.

Se disse opskrifter:

  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med blomkålskarry

Blomkålskarry med gulerødder og spinat

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

billede med grillede koteletter

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

billede med gastrik

Gastrik

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

svinemørbrad med sennep og champignon

Svinemørbrad med sennep og champignon

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce med grøn karry

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

hjemmelavet apple butter

Apple butter - opskrift på æblesmør

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required