• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Forårssalat med rygeost dressing
forårssalat a la newyorker by heart
En lækker forårssalat med blandt andet kartofler, asparges og radiser, men også med melon. Kan nydes med en lækker rygeost dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Forårssalat med rygeost dressing

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker forårssalat med rygeost dressing. En skøn salat med bla. kartofler, asparges og radiser. God som tilbehør.

Forårssalat er en vidunderlig salat, som du blandt andet laver med lidt asparges, kartofler og radiser.

Mængderne kan du selv justere, men nyd gerne salaten sammen med den lækre rygeost dressing.

Opskrift på forårssalat

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Forb. tid: 30 minutter min
Tid: 30 minutter min

Ingredienser

  • salat blandede salater, skyllede og tørret
  • ærter friskbælgede
  • 1 bdt. asparges det nederste knækket af
  • kartofler små, kogte og afkølede og skåret i skiver
  • radiser skåret i tern
  • 1 avocado i tern
  • limesaft
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • ½ galia melon i tern
  • friskkværnet peber

Rygeost dressing

  • 1 bæger rygeost lille
  • creme friache samme mængde som rygeost
  • 1 lime saft af ½ lime
  • 1 bdt. purløg fintsnittet
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Forårssalat

  • Bring vand i kog, tilsæt lidt salat og derefter asparges. Giv dem 1½ minut, hæld i en sigte og skyl dem med KOLDT vand. Lad dem dryppe godt af og dup dem så tørre. Skær dem i mindre stykker.
  • Halver avocado og snit tern ned i kødet. Tag en teske og grav kødet ud, som nu er i tern, dryp straks med limesaft.
  • Læg grøntsagerne lagvis i et fad og kværn lidt peber ud over din forårssalat.

Rygeost dressing

  • Rør rygeost og det hele sammen og smag til. Rygeost dressing kan bruges til mange ting: friskkogte kartofler, kartoffelsalat, som kold sauce, som dip osv.

Noter

Forårssalat med rygeost dressing er en rigtig forårs- og sommerspise, og du kan blandt andet nyde den til mad fra grillen.

Men salaten kan også bruges til eks. en culottesteg eller glaseret hamburgerryg.

Se disse opskrifter:

  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med indbagt laks i spinat

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

billede med lagkagehusets pebernødder

Opskrift på Lagkagehusets pebernødder

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

billede til gryderetter

Gryderetter - de bedste opskrifter på mad i gryde

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede med spejlæg

Sådan laver du spejlæg på panden

billede med sojamarinade

Sojamarinade med honning til kylling og svinekød

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

billede med hasselback kartofler

Hasselback kartofler (de hasselbagte)

billede til grønkålssalat med æble

Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required