• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Snacks » Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
Cocktailpølser med bacon, honning og chili
Lækre cocktailpølser med bacon, honning og chili, der passer perfekt som velsmagende snacks. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

Opdateret: 3. jan 2023 · Udgivet: 3. jan 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili. De lækre pølser er fremragende som en snack eller appetizer.

Cocktailpølser med bacon er perfekte som snack til eks. nytårsaften og andre festlige sammenkomster, og de er meget nemme at lave.

Mængden af chili kan du selv justere til efter smag og behag, og denne opskrift rækker som appetizer til fire personer.

Opskrift på cocktailpølser med bacon

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g cocktailpølser
  • 125 g bacon i skiver
  • ¼ dl ahornsirup
  • chilipulver efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Halver baconskiver og vikl dem om cocktailpølserne.
  • Bland ahornsirup med chili.
  • Steg pølserne på en tør pande, til de begynder at blive gyldne.
  • Pensl så gentagne gange med ahornsirup og vend dem hele tiden, til dine cocktailpølser med bacon bliver godt gyldne og klistrede.
  • Kom dem i en skål og sæt tandstikkere, som de kan tages med (eller en lille tang).

Næringsindhold

Cocktailpølser med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
298
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
53
mg
18
%
Natrium
 
718
mg
31
%
Kalium
 
162
mg
5
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
12
IU
0
%
Calcium
 
14
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Cocktailpølser med bacon serveres straks som en skøn snack eller appetizer.

Cocktailpølserne kan serveres som de er eller med dip til.

Flere opskrifter med cocktailpølser

  • billede med sorte gryde gryderet
    Den sorte gryde - gryderet med oksekød
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • billede med sammenkogt ret med skinkekød
    Sammenkogt ret med skinkekød

Se disse opskrifter:

  • Ristede mandler med lakrids og chokolade
  • Sprøde kartoffelchips i mikroovn
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Opskrifter med bacon - lækre baconretter
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

et billede med et stykke fynsk brunsviger kage

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

billede med kartoffelfad

Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager

luksus råkost salat

Luksus råkost salat med hvidkål

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

billede med braiseret kalvegrydesteg

Braiseret kalvegrydesteg med tilbehør

billede med sydamerikansk chiligryde

Sydamerikansk chiligryde med oksekød

billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required