• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Snacks » Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
Cocktailpølser med bacon, honning og chili
Lækre cocktailpølser med bacon, honning og chili, der passer perfekt som velsmagende snacks. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

Opdateret: 3. jan 2023 · Udgivet: 3. jan 2023 af Newyorker By Heart ·

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g cocktailpølser
  • 125 g bacon i skiver
  • ¼ dl ahornsirup
  • chilipulver efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Halver baconskiver og vikl dem om cocktailpølserne.
  • Bland ahornsirup med chili.
  • Steg pølserne på en tør pande, til de begynder at blive gyldne.
  • Pensl så gentagne gange med ahornsirup og vend dem hele tiden, til dine cocktailpølser med bacon bliver godt gyldne og klistrede.
  • Kom dem i en skål og sæt tandstikkere, som de kan tages med (eller en lille tang).

Næringsindhold

Cocktailpølser med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
298
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
53
mg
18
%
Natrium
 
718
mg
31
%
Kalium
 
162
mg
5
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
12
IU
0
%
Calcium
 
14
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili. De lækre pølser er fremragende som en snack eller appetizer.

Cocktailpølser med bacon er perfekte som snack til eks. nytårsaften og andre festlige sammenkomster, og de er meget nemme at lave.

Mængden af chili kan du selv justere til efter smag og behag, og denne opskrift rækker som appetizer til fire personer.

Opskrift på cocktailpølser med bacon

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g cocktailpølser
  • 125 g bacon i skiver
  • ¼ dl ahornsirup
  • chilipulver efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Halver baconskiver og vikl dem om cocktailpølserne.
  • Bland ahornsirup med chili.
  • Steg pølserne på en tør pande, til de begynder at blive gyldne.
  • Pensl så gentagne gange med ahornsirup og vend dem hele tiden, til dine cocktailpølser med bacon bliver godt gyldne og klistrede.
  • Kom dem i en skål og sæt tandstikkere, som de kan tages med (eller en lille tang).

Næringsindhold

Cocktailpølser med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
298
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
53
mg
18
%
Natrium
 
718
mg
31
%
Kalium
 
162
mg
5
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
12
IU
0
%
Calcium
 
14
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Cocktailpølser med bacon serveres straks som en skøn snack eller appetizer.

Cocktailpølserne kan serveres som de er eller med dip til.

Flere opskrifter med cocktailpølser

  • billede med sorte gryde gryderet
    Den sorte gryde - gryderet med oksekød
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • billede med sammenkogt ret med skinkekød
    Sammenkogt ret med skinkekød

Se disse opskrifter:

  • Ristede mandler med lakrids og chokolade
  • Sprøde kartoffelchips i mikroovn
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Opskrifter med bacon - lækre baconretter
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med chateaubriand

Chateaubriand - fransk bøf af oksemørbrad

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

billede til hjemmelavet burger med kryddermayo

Hjemmelavet burger med kryddermayo

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

billede til kylling i slow cooker

Opskrift på kylling i slow cooker

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

billede med millionbøf

Millionbøf med kartoffelmos - lækker opskrift

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

billede med kokossmåkager med chokolade

Lækre kokossmåkager med chokolade

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required