• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Drinks og drikke » Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
billede med aperol spritz
Aperol Spritz er en verdenskendt drink fra Italien, og den laves med Aperol, prosecco danskvand. Pyntes med en skive appelsin. Foto: iStock.com.

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

Opdateret: 26. jul 2022 · Udgivet: 24. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Nyd en lækker Aperol Spritz. Her er den rigtige opskrift på den populære italienske sommerdrink, der laves med Aperol, prosecco og danskvand.

Aperol Spritz er den populære sommerdrink fra Italien, og får du virkelig smagen af sol og sommer.

Hovedingrediensen er Aperol, der er en likør med en alkoholprocent på 11. Så den er ikke vanvittig stærk.

Smagen i Aperol er lidt rabarber og appelsin, og grundopskriften på en Aperol Spritz er 3 dele Prosecco, 2 dele Aperol og 1 del danskvand.

Opskriften her er til den drink.

Opskrift på Aperol Spritz

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Italiensk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • isterninger
  • 9 cl Prosecco
  • 6 cl Aperol
  • 3 cl danskvand
  • 1 skive appelsin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Find et stort vinglas frem. Det er den rigtige måde at servere en Aperol Spritz på.
  • Kom isterninger i glasset, og derefter 9 cl. Prosecco, der er en tør italiensk mousserende vin.
  • Fyld op med 6 cl. Aperol og 3 cl. danskvand - altså vand med brus.
  • Pynt med en skive appelsin - gerne økologisk.

Næringsindhold

Sådan laver du Aperol Spritz
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.01
g
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
123
mg
4
%
Kulhydrater
 
22
g
7
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
22
g
24
%
Protein
 
0.3
g
1
%
Vitamin A
 
32
IU
1
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
18
mg
2
%
Jern
 
0.4
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige Aperol Spritz serveres straks. God fornøjelse.

Du læse mere om Aperol her.

Se flere lækre drinksopskrifter:

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

Sådan laver du Dark and Stormy drink

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

Se disse opskrifter:

  • Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • Indbagte tigerrejer i butterdej
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Gammeldaws kylling med skilt sovs
  • Farsbrød med bacon og BBQ sauce
  • Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hele panerede pandestegte rødspætter

Hele panerede pandestegte rødspætter

billede med spejlæg

Sådan laver du spejlæg på panden

billede med vietnamesiske forårsruller

Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede til hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

Hjemmelavet stjerneskud med skaldyrsdressing

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

glaseret hamburgerryg

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

bagt laksefilet med creme fraiche og dild

Bagt laksefilet med creme fraiche og dild

billede til kanelbrød med rosiner

Kanelbrød med rosiner (julebrød)

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required