• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Drinks og drikke » Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
billede med aperol spritz
Aperol Spritz er en verdenskendt drink fra Italien, og den laves med Aperol, prosecco danskvand. Pyntes med en skive appelsin. Foto: iStock.com.

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

Opdateret: 26. jul 2022 · Udgivet: 24. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Italiensk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • isterninger
  • 9 cl Prosecco
  • 6 cl Aperol
  • 3 cl danskvand
  • 1 skive appelsin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Find et stort vinglas frem. Det er den rigtige måde at servere en Aperol Spritz på.
  • Kom isterninger i glasset, og derefter 9 cl. Prosecco, der er en tør italiensk mousserende vin.
  • Fyld op med 6 cl. Aperol og 3 cl. danskvand - altså vand med brus.
  • Pynt med en skive appelsin - gerne økologisk.

Næringsindhold

Sådan laver du Aperol Spritz
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.01
g
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
123
mg
4
%
Kulhydrater
 
22
g
7
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
22
g
24
%
Protein
 
0.3
g
1
%
Vitamin A
 
32
IU
1
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
18
mg
2
%
Jern
 
0.4
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Nyd en lækker Aperol Spritz. Her er den rigtige opskrift på den populære italienske sommerdrink, der laves med Aperol, prosecco og danskvand.

Aperol Spritz er den populære sommerdrink fra Italien, og får du virkelig smagen af sol og sommer.

Hovedingrediensen er Aperol, der er en likør med en alkoholprocent på 11. Så den er ikke vanvittig stærk.

Smagen i Aperol er lidt rabarber og appelsin, og grundopskriften på en Aperol Spritz er 3 dele Prosecco, 2 dele Aperol og 1 del danskvand.

Opskriften her er til den drink.

Opskrift på Aperol Spritz

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Drinks og drikke
Køkken: Italiensk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • isterninger
  • 9 cl Prosecco
  • 6 cl Aperol
  • 3 cl danskvand
  • 1 skive appelsin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Find et stort vinglas frem. Det er den rigtige måde at servere en Aperol Spritz på.
  • Kom isterninger i glasset, og derefter 9 cl. Prosecco, der er en tør italiensk mousserende vin.
  • Fyld op med 6 cl. Aperol og 3 cl. danskvand - altså vand med brus.
  • Pynt med en skive appelsin - gerne økologisk.

Næringsindhold

Sådan laver du Aperol Spritz
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.01
g
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
123
mg
4
%
Kulhydrater
 
22
g
7
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
22
g
24
%
Protein
 
0.3
g
1
%
Vitamin A
 
32
IU
1
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
18
mg
2
%
Jern
 
0.4
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige Aperol Spritz serveres straks. God fornøjelse.

Du læse mere om Aperol her.

Se flere lækre drinksopskrifter:

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

Sådan laver du Dark and Stormy drink

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

Se disse opskrifter:

  • Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • Indbagte tigerrejer i butterdej
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Gammeldaws kylling med skilt sovs
  • Farsbrød med bacon og BBQ sauce
  • Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

billede med rabarberkompot

Hjemmelavet rabarberkompot i ovn

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

pølsemix med kartoffelmos

Lækker pølsemix med kartoffelmos

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

billede til spaghetti med mørbrad

Spaghetti med mørbrad og bacon

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

billede med vietnamesiske forårsruller

Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

billede med kokossmåkager med chokolade

Lækre kokossmåkager med chokolade

billede med paprikasovs

Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

billede med grillet and

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

billede med Sauce Populaire

Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs

billede med nem kyllingefrikassé

Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required