Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Verdens bedste mazarinkage
[the_ad id="1609"]
5
fra
9
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
6
personer
Ingredienser
▢
3
æg
▢
150
g
rørsukker
▢
150
g
hvedemel
▢
1
tsk.
bagepulver
▢
1
dl
sødmælk
▢
2
spsk.
oliemargarine
▢
2
tsk.
mandelessens
eller efter smag
▢
150
g
kartofler
skrællede og kogte, helt kolde (evt. en rest)
▢
100
g
marcipan
groft revet
Glasur
▢
150
g
flormelis
▢
2-3
spsk.
kakaopulver
usødet
▢
Lidt
vand
kogende
▢
mandler
smuttede
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Vis fotos
Fotos fra
Forvarm ovnen til
200
°C
(ikke varmluft).
Pisk æg og sukker luftigt og skummende med en el-mikser.
Bland mel med bagepulver og vend det i sammen med mælk, mandelessens og oliemargarine.
Mos kartoflerne godt og vend dem i dejen sammen med marcipanen.
Hæld dejen i en springform, ca. 28 cm. i diameter, beklædt med bagepapir.
Bag din mazarinkage i ca 18-20 minutter, tjek med en tandstikker at den er helt gennembagt. Klik
her og sæt minutur med bagetid
.
Lad mazarinkagen køle helt af.
Rør glasuren sammen og pynt kagen med glasur og smuttede mandler.
Næringsindhold
Verdens bedste mazarinkage
Mængde pr. portion
Kalorier
437
% Daglig værdi*
Fedt
8
g
12
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
84
mg
28
%
Natrium
92
mg
4
%
Kalium
249
mg
7
%
Kulhydrater
83
g
28
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
57
g
63
%
Protein
9
g
18
%
Vitamin A
148
IU
3
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
54
mg
5
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]