Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sprøde vafler
[the_ad id="1609"]
5
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
6
personer
Ingredienser
▢
400
g
hvedemel
▢
125
g
rørsukker
eller alm. sukker
▢
1
tsk.
bagepulver
▢
1
tsk.
natron
▢
1
tsk.
kardemomme
▢
1
citron
fintrevet skal af 1 citron
▢
150
g
smør
smeltet
▢
6½
dl
sødmælk
eller kærnemælk
▢
2
æg
▢
1
nip
salt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland hvedemel, rørsukker, bagepulver, natron og kardemomme sammen i en skål og rør det igennem.
Tilsæt mælken og pisk det godt igennem, så der ingen klumper er i din vaffeldej.
Pisk citronskal og æg i.
Smelt smørret og rør det i vaffeldejen til sidst.
Dæk det til og stil på køl i en times tid.
Bag dine vafler i et vaffeljern, og server dem friskbagte og varme med flødeskum, bær og syltetøj.
Næringsindhold
Sprøde vafler
Mængde pr. portion
Kalorier
592
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
15
g
94
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
121
mg
40
%
Natrium
596
mg
26
%
Kalium
264
mg
8
%
Kulhydrater
78
g
26
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
26
g
29
%
Protein
13
g
26
%
Vitamin A
888
IU
18
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
162
mg
16
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]