Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sådan koger du grønne bønner
[the_ad id="1609"]
5
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
10
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
400
g
grønne bønner
▢
vand
▢
salt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom lidt vand i en gryde, men ikke for meget, da det blot udvander smag og næringsindhold i bønnerne. Vandet skal blot stå et par centimeter op.
Kog vandet op.
Tilsæt bønnerne sammen med en smule salt.
Læg låg på, og når vandet koger igen skrues lidt ned. Kogetid på de grønne bønner er ca. 3 minutter.
Hæld så lidt koldt vand i gryden så kogningen standses. Lad bønnerne stå i vandet, og hæld dem derefter i et dørslag. Så er de klar.
Næringsindhold
Sådan koger du grønne bønner
Mængde pr. portion
Kalorier
47
% Daglig værdi*
Fedt
0.4
g
1
%
Mættet fedt
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
0.04
g
Natrium
585
mg
25
%
Kalium
240
mg
7
%
Kulhydrater
8
g
3
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
865
IU
17
%
Vitamin C
19
mg
23
%
Calcium
50
mg
5
%
Jern
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]