2½dlmajsolievindruekerne- eller rapsolie kan også bruges
3dlrørsukker
5dlsquashrevet, trykket rimelig godt sammen
2tsk.vaniljesukker
7½dlhvedemel
3tsk.kanel
1tsk.natron
½tsk.bagepulver
1tsk.salt
1 ¼dlvalnødderhakkede
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Æg piskes sammen til de er skummende. Sukker og olie tilsættes og der piskes, til massen er tyk og sukkeret ikke længere knaser.
Tilsæt squash, vanilje og salt.
Bland mel, kanel, natron og bagepulver sammen og bland det i den våde dej-masse.
Vend de hakkede valnødder i og hæld det i forme.
Bag din squashkage ved 160 °C almindelig varme (ikke varmluft) i ca. 40 minutter, afhængig af hvordan din brødform er. Måske er bagetiden lidt længere. Klik her og brug det smarte minutur her på Madens Verden.
Tjek med en tandstikker om squashkagen er bagt - stik tandstikkeren ned i midten af kagen, og den skal være ren når den trækkes op igen - så er kagen nok.
Næringsindhold
Nem squashkage
Mængde pr. portion
Kalorier
844
% Daglig værdi*
Fedt
36
g
55
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
12
g
Enkelumættet fedt
19
g
Kolesterol
61
mg
20
%
Natrium
524
mg
23
%
Kalium
364
mg
10
%
Kulhydrater
118
g
39
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
40
g
44
%
Protein
13
g
26
%
Vitamin A
6736
IU
135
%
Vitamin C
13
mg
16
%
Calcium
65
mg
7
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.