Lidtrosmarinnåle af et par kviste frisk rosmarin, hakket
1skalotteløgi tynde ringe
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk alle ingredienserne til din rødvinsmarinade sammen, og hæld den i en frysepose.
Kom nakkekoteletter i posen, tryk luften ud af posen og bind en knude.
Massér rødvinsmarinaden godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 6 timer, helst natten over. Jo længere tid kødet marineres, jo mere smag.
Tag koteletterne op af marinaden, drys med salt og friskkværnet peber og læg dem på en varm grill. Lad dem stege 5-6 minutter på hver side eller til de gennemstegte. Eller tilsvarende tid på en pande.
Næringsindhold
Rødvinsmarinerede nakkekoteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.