Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pasta med squash og bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pastaretter
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
125
gram
bacon
i strimler, skåret i mindre stykke
▢
2
spiseskefulde
olivenolie
▢
1
lille
rødløg
finthakket
▢
0,5
squash
halveret og skåret i halvmåner
▢
1
bundt
forårsløg
fintsnittet
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
2
deciliter
madlavningsfløde
18%
▢
250
gram
pasta
evt. en fuldkornspasta
▢
50
gram
parmesan
høvlet i spåner
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til pasta med squash og bacon starter du med, at stege bacon på en pande til den begynder at tage farve.
Tilsæt løg og steg videre, til løget begynder at tage farve.
Tilsæt squash, forårsløg og hvidløg - rør godt rundt og steg i et par minutter - krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt madlavningsfløde, lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre i et par minutter. Smag til.
Kog pasta al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af. Gem eventuelt lidt af pastavandet!
Vend pastaen i saucen, vend godt rundt og drys med parmesan-spåner. Der kan tilsættes lidt mere pastavand for at give mere væde.
Næringsindhold
Pasta med squash og bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
666
% Daglig værdi*
Fedt
42
g
65
%
Mættet fedt
18
g
113
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
15
g
Kolesterol
86
mg
29
%
Natrium
1012
mg
44
%
Kalium
422
mg
12
%
Kulhydrater
54
g
18
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
5
g
6
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
1081
IU
22
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
223
mg
22
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]