Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Langtidsbagte tomater
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Italiensk
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
5
timer
t
Samlet tid:
5
timer
t
5
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
300
g
tomater
små, gerne San Marzano, halveret på langs
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
tsk.
sukker
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
1
spsk.
balsamico
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom bagepapir i et lille fad og læg tomaterne i, med skærefladen opad.
Drys tomaterne med ganske lidt sukker og derefter salt og friskkværnet peber.
Dryp med olivenolie og lidt balsamico.
Sæt i en 125 grader varm ovn (ikke varmluft), hvor de langtidsbagte tomater skal have ca. 5 timer.
Næringsindhold
Langtidsbagte tomater
Mængde pr. portion
Kalorier
114
% Daglig værdi*
Fedt
11
g
17
%
Mættet fedt
1
g
6
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
7
g
Natrium
586
mg
25
%
Kalium
182
mg
5
%
Kulhydrater
5
g
2
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
625
IU
13
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
9
mg
1
%
Jern
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]