Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
1
time
t
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
6
personer
Ingredienser
▢
500
g
jordbær
friske, skyllet nippet og skåret i små stykker
▢
1
citron
saft ¾ citron
▢
2
dl
rørsukker
▢
2
spsk
mynte
finthakket (eller efter smag)
▢
2
pasteuriserede æg
▢
3,5
dl
piskefløde
▢
3,5
dl
sødmælk
▢
1
vaniljestang
korn af 1 stang vanilje
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland de rengjorte jordbærstykker, 0,5 dl rørsukker, mynte og citronsaft i en skål og stil i køleskabet i 1 time.
Pisk æg og vaniljekorn med en elpisker til de blive luftige og fyldige.
Tilsæt de sidste 1,5 dl rørsukker lidt efter lidt, mens der piskes med elpiskeren, til det bliver en tyk, luftig masse - pisk godt.
Pisk sødmælk i på laveste hastighed.
Tilsæt de marinerede jordbær med den saft der er ved den og vend det godt sammen.
Tilsæt fløden og rør til det et netop blandet sammen.
Hæld det hele i en ismaskine og følg anvisningerne på din maskine.
Server med det samme eller kom det i en beholder og frys det til senere brug.
Næringsindhold
Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
Mængde pr. portion
Kalorier
364
% Daglig værdi*
Fedt
25
g
38
%
Mættet fedt
15
g
94
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
127
mg
42
%
Natrium
60
mg
3
%
Kalium
301
mg
9
%
Kulhydrater
32
g
11
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
29
g
32
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
1120
IU
22
%
Vitamin C
53
mg
64
%
Calcium
139
mg
14
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]