Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
[the_ad id="1609"]
4.80
fra
24
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Amerikansk
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
1
time
t
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
8
personer
Ingredienser
Gulerodskage
▢
375
g
sukker
▢
3
dl
majsolie
eller anden madolie, men IKKE olivenolie!!
▢
4
æg
▢
300
g
hvedemel
▢
1
spsk.
kanel
▢
1
tsk.
salt
▢
2
tsk.
natron
▢
350
g
gulerødder
revne
▢
50
g
valnødder
evt. letristede
Frosting
▢
125
g
flødeost
naturel, light er ok, hvis I føler for det
▢
50
g
smør
smør, brug nu "rigtig" smør
▢
vaniljesukker
efter smag
▢
200
g
flormelis
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk sukker og olie cremet og pisk æggene i et ad gangen. Pisk rigtig, rigtig godt.
Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen og vend gulerødder og hakkede nødder i tilsidst.
Fyld dejen i en smurt springform/lille bradepande. Størrelse er ca. 30 gange 20 cm.
Bag din gulerodskage ca. 60 minutter ved
175
°C
. Afkøl gulerodskagen på en rist.
Frosting
Pisk flødeost og smør cremet. Tilsæt vanilie og flormelis. Pisk frostingen glat.
Smøres over den kolde gulerodskage og pyntes evt. med nogle hele valnødder.
Næringsindhold
Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
Mængde pr. portion
Kalorier
913
% Daglig værdi*
Fedt
55
g
85
%
Mættet fedt
11
g
69
%
Transfedt
0.3
g
Flerumættet fedt
15
g
Enkelumættet fedt
26
g
Kolesterol
111
mg
37
%
Natrium
474
mg
21
%
Kalium
262
mg
7
%
Kulhydrater
101
g
34
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
69
g
77
%
Protein
9
g
18
%
Vitamin A
7795
IU
156
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
57
mg
6
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]