Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fyldte svinekoteletter
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
svinekoteletter
tykke og med ben
▢
0,5
æble
skrællet og skåret i små tern
▢
1
lille
løg
skåret i tern
▢
0,5
stængel
bladselleri
i meget små tern
▢
1
spsk.
timian
friske blade eller 1 tsk tørret
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
spsk.
smør
▢
1
spsk.
olivenolie
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skær en lomme i hver kotelet med en skarp kniv.
Smelt lidt smør og sauter løg og bladselleri, til det bliver blødt og mørt, men det skal ikke tage farve.
Tilsæt æble og timian, steg i 1 minuts tid og krydr med salt og friskkværnet peber. Tag af varmen.
Fordel fyldet i koteletterne og luk med tandstikkere.
På samme pande smeltes lidt mere smør og lidt olivenolie tilsættes.
De fyldte svinekoteletter krydres og brunes på begge sider. Læg i et smurt ovnfast fad og stil i ovnen i.
Bag dine koteletter med fyld ved 175 grader varmluft i ca. 15 minutter, alt efter tykkelse på koteletterne.
Næringsindhold
Fyldte svinekoteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
361
% Daglig værdi*
Fedt
22
g
34
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.3
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
105
mg
35
%
Natrium
1275
mg
55
%
Kalium
625
mg
18
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
6
g
7
%
Protein
30
g
60
%
Vitamin A
376
IU
8
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
37
mg
4
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]