4blommerafhængig af størrelse, modne, skåret i både
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til blommekage starter du med, at lave en lækker creme. Rør majsstivelse ud i lidt koldt mælk. Kom resten af mælken, æggeblomme, sukker og vanilje i en gryde og varm op under konstant omrøring. Tilsæt majsstivelsesblandingen og kog cremen igennem et par minutter, mens der røres hele tiden. Afkøl cremen inden brug og kom den i en sprøjtepose.
Kanel-remonce: Rør alle ingredienserne sammen og kom remoncen i en sprøjtepose.
Crumbledej: Bland det hele med hånden, hurtigt, det skal IKKE samles bare være grynet som en revet ost.
Dej: Pisk smør blødt med sukker. Tilsæt et æg ad gangen. Bland hvedemel og bagepulver, rør det i dejen.
Fordel crumbledejen på bunden af en springform beklædt med bagepapir - eller en silikoneform. Diameter på formen skal være ca. 22 centimeter. 24 kan også gå.
Fordel kagedejen over smulderdejen.
Sprøjt cremen ned i dejen, i en cirkel, stik enden af sprøjteposen ca. 1 cm. ned i dejen. Gør det samme med kanel-remoncen.
Pynt med blommerne, og bag den lækre kage med blommer i ca. 30 minutter ved 210 grader over- og undervarme.
Næringsindhold
Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
Mængde pr. portion
Kalorier
499
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
157
mg
52
%
Natrium
422
mg
18
%
Kalium
201
mg
6
%
Kulhydrater
61
g
20
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
37
g
41
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
1097
IU
22
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
59
mg
6
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.