Bland flødeost, hakkede soltørrede tomater, hakkede champignon, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber sammen. Skær en lomme i hvert kyllingebrystfilet, men pas på ikke at skære hele vejen igennem.
Krydr indvendigt i lommen med salt og friskkværnet peber og fordel fyldet i dem.
Krydr udenpå kyllingebrystfileterne med lidt salt og friskkværnet peber, vikl parmaskinken godt om, så det holder lommerne i kyllingebrystfileterne sammen.
Dyp de fyldte kyllingebrystfileter i sød chilisauce og kom dem på en varm pande med lidt olie.
Pres citronsaft over og brun dem af.
Læg de fyldte kyllingefileter i et ovnfast fad og steg dem færdigt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter - til de er gennemstegte.
Næringsindhold
Fyldte kyllingebrystfileter
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.