Forloren hare: Rør det hakkede kød sammen med gulerod, løg, æg, hvedemel, rasp, mælk, salt og peber.
Kom farsen i et smurt ovnfast fad og form den til en "hare". Du kan ogsp stikke nogle bjælker af bacon ned i farsen for endnu mere smag.
Kom baconstrimler over og sæt den i ovnen ved 225 grader i 30 minutter.
Når den forlorne hare er gylden, hældes mælken ved (det der står under sauce ingredienserne) og den steger videre i yderligere 30 minutter. Den samlede stegetid for forloren hare er altså ca. en time.
Sovs: Rør majsstivelse ud i vandet. Sigt skyen fra "haren" over i en gryde og tilsæt majsjævningen.
Kog saucen op og smag til med ribsgele, salt og peber. Tilsæt kulør.
Næringsindhold
Forloren hare
Mængde pr. portion
Kalorier
662
% Daglig værdi*
Fedt
44
g
68
%
Mættet fedt
17
g
106
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
5
g
Enkelumættet fedt
19
g
Kolesterol
157
mg
52
%
Natrium
1926
mg
84
%
Kalium
758
mg
22
%
Kulhydrater
33
g
11
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
3293
IU
66
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
213
mg
21
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.