Til sennepskylling starter du med, at komme bacon på en tør, kold pande og derefter varmer du panden op. Steg baconstykkerne til de er sprøde og gyldne. læg dem på køkkenrulle, så de kan dryppe af.
Kom champignonerne på og lad dem stege i baconfedtet, tag dem af panden.
Rør de to slags sennep sammen.
Dup kyllingestykkerne tørre og løsn forsigtig skindet. Smør sennepsblandingen ind under og læg skindet pænt på plads igen. Krydr kyllingestykkerne godt med salt og friskkværnet peber på begge sider.
Varm lidt olie op på panden og brun kyllingestykkerne godt over det hele.
Læg de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad og kom champignon og bacon ovenpå.
Drys med estragon og timian.
Hæld fløden over og sæt i en 180 grader varm ovn (varmluft) i 1 times tid.
Mandelgremolata: Hak mandler, hvidløg og persille fint - jeg brugte en minihakker - og bland det med fintrevet citronskal.
Næringsindhold
Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
Mængde pr. portion
Kalorier
1148
% Daglig værdi*
Fedt
98
g
151
%
Mættet fedt
36
g
225
%
Transfedt
0.3
g
Flerumættet fedt
16
g
Enkelumættet fedt
39
g
Kolesterol
357
mg
119
%
Natrium
1251
mg
54
%
Kalium
1152
mg
33
%
Kulhydrater
12
g
4
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
55
g
110
%
Vitamin A
3641
IU
73
%
Vitamin C
43
mg
52
%
Calcium
178
mg
18
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.