Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
12
stk.
kyllingeinderfilet
▢
12
skiver
bacon
▢
1
deciliter
sød chilisauce
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til kyllingeinderfilet med bacon starter du med, at fjerne senen i kyllingeinderfileterne.
Drys dem derefter med salt og friskkværnet peber på begge side.
Hæld sød chilisauce i en dyb tallerken og vend kyllingestykkerne i det.
Vikl derefter en skive bacon om hver.
Brun dem af på begge sider på en tør pande, læg på en bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.
Næringsindhold
Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
Mængde pr. portion
Kalorier
405
% Daglig værdi*
Fedt
24
g
37
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
129
mg
43
%
Natrium
1211
mg
53
%
Kalium
654
mg
19
%
Kulhydrater
7
g
2
%
Kostfibre
0.1
g
0
%
Sukker
6
g
7
%
Protein
38
g
76
%
Vitamin A
64
IU
1
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
10
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]