Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Squashlasagne - sund lasagne uden kød
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
squash
groftrevet
▢
1
løg
hakket
▢
2
spiseskefulde
olie
til stegning
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
60
gram
parmesan
groftrevet
▢
2,5
dl
hytteost
▢
0,5
teske
muskatnød
▢
800
gram
tomatsauce
købes på glas
▢
lasagneplader
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til squashlasagne starter du med, at varme lidt olie op i en pande og svits løg og squash i 2 minutters tid, krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et minuts tid.
Kom hytteost og halvdelen af parmesanosten ved, rør det godt rundt og tag af varmen.
Smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.
Smør et lille fad let med olie.
Start så med at komme et lag af squashblandingen, derefter tomatsauce og så lasagneplader.
Forsæt på den måde, indtil det hele er brugt. Slut med lasagneplader, dækket med et lag tomatsauce.
Drys med resten af parmesanosten og sæt i en 220 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Bages ved over- og undervarme.
Næringsindhold
Squashlasagne - sund lasagne uden kød
Mængde pr. portion
Kalorier
786
% Daglig værdi*
Fedt
30
g
46
%
Mættet fedt
8
g
50
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
110
mg
37
%
Natrium
3899
mg
170
%
Kalium
2104
mg
60
%
Kulhydrater
93
g
31
%
Kostfibre
9
g
38
%
Sukker
25
g
28
%
Protein
41
g
82
%
Vitamin A
2547
IU
51
%
Vitamin C
68
mg
82
%
Calcium
560
mg
56
%
Jern
8
mg
44
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]