Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
skalotteløg
finthakket
▢
1
spsk.
smør
til stegning.
▢
150
g
champignon
skåret i tynde skiver
▢
¾
dl
hvidvin
tør hvidvin
▢
2
dl
fløde
▢
¾
dl
vand
▢
1
tsk
Herbamare
bouillon, eller en alm. bouillonterning
▢
150
g
røget laks
▢
1
håndfuld
dild
hakket
▢
225
g
pasta
gerne en frisk fettuccine
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til laks med fløde starter du med, at sætte godt med vand over til pastaen og når det koger, så tilsæt rigeligt med salt.
Varm smør op på en pande ved middelvarme og tilsæt skalotteløg, lad dem sautere lidt.
Tilsæt champignon og lad dem stege med til de begynder at tage farve og væden fra den koger ind, krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom hvidvin, fløde, vand og Herbamare ved og lad det simre i et par minutter.
Læg den røgede laks ovenpå flødesaucen og lad dem dampe i ½ minut, tag den af og hold den varm under stanniol.
Kog pasta, gerne en fettuccine, i det saltede vand og hæld vandet fra.
Smag saucen til og bland den i pastaen.
Skær laksen i mindre stykker og bland den i.
Næringsindhold
Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
Mængde pr. portion
Kalorier
963
% Daglig værdi*
Fedt
47
g
72
%
Mættet fedt
28
g
175
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
12
g
Kolesterol
145
mg
48
%
Natrium
2100
mg
91
%
Kalium
836
mg
24
%
Kulhydrater
95
g
32
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
10
g
11
%
Protein
34
g
68
%
Vitamin A
1750
IU
35
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
118
mg
12
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]