Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
Bagt laksefilet
▢
2
stykker
laks
filet uden skind og ben
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
fed
hvidløg
presset
Sauce
▢
1,5
dl
creme fraiche
▢
1
håndfuld
dild
finthakket
▢
3
spiseskefulde
rødløg
hakket
▢
1,5
spiseskefuld
sennep
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til bagt laksefilet med sauce på toppen starter du med, at blande creme fraiche, dild, løg, sennep, salt og friskkværnet peber sammen.
Smag det til og stil det på køl i 1 time.
Forvarm din ovn til 200 grader over- og undervarme.
Smør et ovnfast fad med lidt olivenolie. Anbring laksefileter i fadet og krydr med salt, friskkværnet peber og presset hvidløg.
Kom ca. en fjerdedel af saucen over fileterne og stil i ovnen i 15-20 minutter, til laksen er netop gennembagt.
Næringsindhold
Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
Mængde pr. portion
Kalorier
353
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
9
g
56
%
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
3
g
Kolesterol
83
mg
28
%
Natrium
2592
mg
113
%
Kalium
790
mg
23
%
Kulhydrater
6
g
2
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
33
g
66
%
Vitamin A
107
IU
2
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
36
mg
4
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]